22 de febrer 2018

La Sala enceta la temporada d'hivern amb èxit d'assistència




L'obra 'El Metge de Lampedusa' va ser l'encarregada d'estrenar la temporada

La Sala va encetar aquest diumenge la temporada d'hivern amb un èxit d'assistència gràcies a 'El Metge de Lampedusa'. Es tracta d'un monòleg a càrrec de l'actor Xicu Masó que interpreta el metge de Lampedusa, en Pietro Bartolo. A través de la seva experiència es relata la commocionant i trista història dels refugiats que arriben per mar a les costes eurorpees, en aquest cas a la petita illa de Lampedusa, on la Llei del Mar obliga a salvar a qualsevol persona que s'estigui ofegant i en qualsevol circumstànica. A més, la illa compta amb la presència del doctor Bartolo, que és el primer metge que acull als refugiats, els visita i els cura, però, sobretot, els escolta.

Aquesta temporada d'hivern de La Sala compta amb un variat repertori cultural i amb un espectacle més en relació a l'anterior (passa de 8 a 9). Tot i que, una vegada més, La Sala es nodreix amb molta varietat d'especatcles com teatre dramàtic, concerts de música, teatre comèdia, circ contemporani, teatre físic i del clown, musica clàssica i jazz, i dansa urbana; és veritat que aquest cop té un marcat accent teatral.

La venda d'entrades i d'abonaments per aquesta temporada, que anirà del febrer al maig, ja es troben a la venda per internet i també a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) a l'Ajuntament. De nou l'abonament serà obert i permetrà fer una tria lliure de la programació, escollint un mínim de tres espectacles. Així mateix, tots aquells espectadors que ho desitgin podran tenir interessants descomptes a diversos establiments de restauració de la vila.

PUBLICAT PER

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...