26 d’agost 2019

Els Pastorets de Palafrugell tanquem per reformes




Els Pastorets de Palafrugell tanquem per reformes

L’Agrupació teatral Les Bambolines comuniquem que el proper Nadal no representarem Els Pastorets de Palafrugell. Aquesta decisió ha estat motivada per una sèrie de raons d’índole interna.
En primer lloc, el fet que una part de l’elenc de l’espectacle hagi demanat fer un pas al costat, després d’anys estant al peu del canó, per donar pas a noves generacions que vulguin agafar-ne el relleu.
Per altra banda, l’organització pensem que és l’hora de fer una actualització a fons de l’espectacle per adaptar-lo als nous temps i tendències de la societat, tasca no gens fàcil quan es tracta d’una obra d’arrel tradicional com són els Pastorets.
Una i altra raons ens aconsellen parar màquines a fi de donar-nos el temps suficient per dur a terme la renovació i els canvis necessaris, amb la mirada fixada al futur. En aquest sentit, anunciem que ja s’està treballant per reprendre l’espectacle de cares al Nadal del 2020-2021.

Volem aprofitar per agrair a totes i tots els integrants de la gran família dels Pastorets de Palafrugell la seva dedicació altruista i generosa, sense la qual no seria possible l’espectacle. I també, donar les gràcies al nostre públic fidel que, any rere any, ens renova la seva confiança i, amb el seu suport imprescindible, ens ajuda a mantenir viva la tradició.

+ info
comunicaciopalafrugell.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...