24 de setembre 2019

Flors carnívores dirigida per Marc Chornet




Flors carnívores dirigida per  Marc Chornet

La posada en escena de “Flors Carnívores” pretén aferrar-se al fet teatral, per tal de portar intacte el joc d’ambigüitats que planteja el text a l’escena. L’espectador presencia un ritual, una cadena de successos, sospites i estratègies que li fan ressonar idees, empaties i fòbies pròpies. Com tres noies adolescents es plantegen el futur quan aquest no existeix? Vivim nosaltres, el públic, en una societat que està desatenent el seu propi devenir?

Els nostres personatges evoquen aquest futur impossible i, en el mateix moment de somniar-lo, já esdevé nostàlgia. Uns personatges que són ingenus com joves, però agres com vells, es tornen estimables o abominables per igual a través del treball minimalista, precís i delicat de tres actrius que no descontrolen ni el més minúscul gest en aquest flirteig entre realitat i evocació que són lês Flors Carnívores.

Espectacle en català
Text d’Anna Maria Ricart
Del 19 de setembre al 13 d’octubre del 2019
Horaris De dijous a dissabte a les 20.00 h i diumenge a les 18 h
Preus Dimecres i dijous: 13€. Divendres, dissabte i diumenge: 18€
Durada 70 minuts
Escenari Joan Brosa

+ info
escenaribrossa

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...