27 de setembre 2019

La Celestina de Bambalina teatre practicable (País Valencià) estrena la temporada del Teatre de l’Aurora



La companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable presenta una versió essencial, amb només dos actors i a partir de la tècnica del titelles i teatre d’objectes, d’una de les obres fonamentals de la literatura espanyola: La Celestina, de Fernando de Rojas. Una història sobre l’amor cortès: Calisto, un jove de classe alta, coneix Melibea i se n’enamora, tot i que ella el rebutja; trist i decebut, arriba a casa i li explica les seves penes al seu criat Sempronio, qui li proposa que utilitzi la vella Celestina com a intermediària.

La combinació del teatre d’actors, dels titelles i del teatre d’objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb el brillant itinerari artístic de Bambalina. Una magnífica adaptació que ha estat guardonada amb quatre Premis de les Arts Escèniques Valencianes: Millor espectacle de Teatre, Millor actriu, Millor adaptació de text i Millor direcció escènica.

+ info
27/28/29 Setembre
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Informació pràctica
Durada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 16 € / 13 €
Espectacle en castellà

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...