30 de novembre 2019

El Comediant amb Marcel Tomàs & Cascai teatre




Un divertidíssim espectacle on Marcel Tomàs homenatja la seva professió, la del comediant que malgrat les adversitats no deixa de somiar i contagiar somriures. Torna un dels millors clowns del país amb un espectacle imperdible.
El comediant, el nou espectacle de Marcel Tomàs és, com ell mateix, un fantàstic totum revolutum, un enginyós i divertidíssim espectacle. El fa amb humor, música, objectes, improvisacions, imaginació, histrionisme, poesia, crítica i reflexió, segons la millor tradició del cabaret. Tot per entretenir el públic, convertit en l’autèntic protagonista de la funció.
Un artista polifacètic i atípic que en aquest muntatge reivindica el sentit pur de l’espectacle i la seva capacitat de meravellar, sorprendre i fer riure el respectable. Mai millor dit. A l’escenari, al seu servei, un “truhan y un señor” amb jaqueta de lluentons.
Marcel Tomàs & Cascai Teatre acumulen més de 20 anys de trajectòria damunt els escenaris havent aconseguit diversos premis, el reconeixement de la crítica i, sobretot, els aplaudiments i les rialles del públic.

Direcció, creació i intèrpret: Marcel Tomàs / Ajudant direcció i intèrpret: Toni Escribano / So, llum i vídeo: Gerard Canadell / Fotografia: Marcel Asso / Disseny Gràfic: Mònica Valentí / Producció i distribució: Susana Lloret

+ info
29/30 Novembre i 1 de desembre
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu: 16 € / 13 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...