22 de setembre 2020

El teatre Cirvianum torna a obrir les portes

 


Després de romandre tancat des del passat mes de març, el Teatre Cirvianum torna a obrir les portes amb la programació de tardor, adaptada a les mesures de seguretat que determinen les autoritats sanitàries. El teatre torellonenc tornarà a obrir les portes a primers d’octubre i, a banda de noves propostes, també es reprogramaran alguns dels espectacles ajornats a causa del confinament.
 
La temporada del Cirvianum s’obrirà a primers d’octubre, amb un cap de setmana ple de teatre amb ‘Els ocells’ de La Calòrica (2 d’octubre) i les dues funcions de l’espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer (3 i 4 d’octubre). Posteriorment, passaran per l’escenari del Cirvianum propostes de disciplines molt diverses, des de música i teatre, fins a sarsuela, dansa i espectacles per a públic familiar.
 
D’entre els espectacles que s’han pogut reprogramar, a banda dels dos esmentats, també hi haurà el treball d’El Petit de Cal Eril ‘Energia fosca’ (6 de novembre); i l’espectacle musical per a públic familiar ‘Dintríssim’, de la formació Xiula (29 de novembre). I al mateix temps, el 9 i 10 d’octubre es podrà tornar a veure el musical ‘Germans de sang’ de Nou 69 Teatre, a causa de la gran acollida que va tenir en la seva estrena.
 
A través del programa Platea, el Cirvianum acollirà espectacles de diferents procedències de l’Estat, com ara ‘El rey Lear’ dels andalusos Atalaya Teatro (16 d’octubre); ‘Espejismo’ dels també andalusos El Espejo Negro (7 de novembre); ‘Desgel’ de La Coja Dansa del País Valencià (25 d’octubre); i la sarsuela ‘La corte del faraón’ de la Compañía Teatral Clásicos de la Lírica de Madrid (18 d’octubre).
 
I també es farà la presentació de la nova comèdia de Ramon Madaula, ‘Els Brugarol’ (8 de novembre).
 
Pel que fa a la presència comarcal a la programació, es podrà veure ‘Records a Broadway’, de La Nota Teatre, amb direcció d’Antoni Font-Mir (27 de novembre). I també la coproducció de Teatres d’Osona, ‘Ambre’, un espectacle escrit i dirigit per Josep M. Diéguez (23 d’octubre).
 
D’altra banda,, del 13 al 22 de novembre, tindrà lloc una nova edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya.
 
Entre les mesures que s’adoptaran de cara a l’obertura del teatre, la sala només s’ocuparà en un 59% del seu aforament i amb butaca alternes; serà obligatori l’ús de mascareta i les entrades i sortides del teatre s’organitzaran per tandes.
 
+ info – publicat per
ajtorello.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...