11 d’agost 2021

El 27 d’agost torna el festival ‘Poetes sota la lluna’

 

Després del parèntesi forçós de l’any passat, el festival de poesia de Can Vallerià, de Premià de Dalt, tornarà a celebrar-se en la seva data habitual, el divendres 27 d’agost, a les 21.30 h. i amb entrada gratuïta. Miquel Desclot, darrer guanyador del premi Carles Riba i un dels poetes catalans contemporanis de més prestigi, encapçala el cartell del festival.
 
La sisena edició del Poetes sota la lluna l’obriran l’escriptor i traductor Esteve Miralles, i l’autora amaziga resident al Maresme Asmaa Aouattah. Després arribarà el torn de Miquel Desclot, que recitarà el seu llibre premiat Despertar-me quan no dormo, entre d’altres poemes.
 
El festival es clourà amb l’espectacle poètic-musical Fantasies d’un vespre d’estiu, dirigit pel clarinetista Toni Oró. Oró, vinculat de fa molts anys amb el col·lectiu de músics tradicional del CAT de la vila de Gràcia, actuarà amb algun dels seus companys de carrera musical, el pianista Ferran Martínez, el cantant Jordi Vidal i el contrabaixista Rafel Sala. A través d’una narració que anirà lligant la màgia de la paraula dita i el lirisme de les nits estiuenques, l’espectacle acollirà alguns poemes que va musicar el recentment desaparegut Jordi Fàbregas, fundador i ànima del CAT. D’aquesta manera Can Vallerià retrà homenatge al músic sallentí, gran amic dels membres de l’entitat de Premià de Dalt.
 
Per assistir al festival, d’entrada gratuïta, no cal inscripció prèvia. L’accés a la masia de Can Vallerià serà per rigorós ordre d’arribada i fins que l’aforament, enguany necessàriament limitat, quedi complet.
 
+ info – publicat per
www.tribunamaresme.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...