10 de novembre 2021

La Joventut de la Faràndula obre la temporada amb una «versió moderna» de «Blancaneus»

 


Després de suspendre la temporada 2020-2021 i de dos anys sense els tradicionals Els Pastorets a la cartellera, la Joventut de la Faràndula finalment arrenca el curs i ho farà aquest dissabte amb una “versió moderna” de Blancaneus i els 7 nans al Teatre La Faràndula.
Es tracta d’una adaptació, en format comèdia musical, del popular conte dels germans Grimm i que busca trencar estereotips establerts de l’obra original. Un títol dirigit per Albert González i que estarà dues setmanes a l’equipament cultural, fins al 14 de novembre: una sessió els dissabtes, a les 18 hores, i dues els diumenges, a les 12 i a les 18 hores.

L’elecció d’aquest títol per engegar el curs, després de les cancel·lacions per la Covid-19, no és casual i és que Blancaneus es va representar fa més de deu anys i va arrossegar més de 10.000 espectadors entre La Faràndula i el Teatre Poliorama. Fins i tot, hi ha personatges que repeteixen com Jéssica Martín que fa el canvi de Blancaneus a la malvada Reina i Arnau Solsona que novament serà el nan mut.

El muntatge està coprotagonitzat per Maria del Valle i Cristina Fabero, ja que s'alternen en el paper de la protagonista. El príncep del conte l'interpreta Marcel Castillejo i els set nans Pol Berch, Oriol Berch, Bernat Torruella, Ferran Vidal, Llorenç Costa, Pol Moix i el mencionat Arnau Solsona. A més, també compta amb les vistoses coreografies de Montse Argemí de l’Escola de Dansa Bots i la música del compositor Keco Pujol.
Més obres recuperades
Aquesta obra no serà l'única que es recupera sobre l'escenari de la Faràndula, també tornaran El Préssec Gegant. que es va haver d'aturar al març de 2020 amb l'esclat de la pandèmia, i Aladí, que no va arribar ni a estrenar-se, entre d'altres.

+ info – publica per naciodigital.cat
per A.H., Sabadell



Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...