29 de gener 2022

Arriba el nou espectacle de l'AQUIKIDS

 

Artisteando Barcelona, S.L.
 
Aquesta setmana ens acomiadem de...
 
 
El Trencanous. 
 
Dissabte i diumenge a les 12:00h. 
 
Aquest cap de setmana ens acomiadem de El Trencanous un espectacle de dansa. 
 
Som-hi Dansa presenta una versió moderna i teatral del ballet del TRENCANOUS. Un espectacle de dansa, narrat en veu en off, on s’explica l’origen de la llegenda del Trencanous. L’espectacle combina dansa clàssica amb dansa jazz.
Sinopsi
Tothom coneix el Ballet del trencanous, però poca gent coneix la llegenda.
En aquest espectacle descobrirem perquè, fa molts i molts anys en el país de Nuremberg, un noi anomenat Daniel es converteix en un ninot de fusta anomenat Trencanous i queda limitat a trencar nous amb la boca tota la seva vida.
Explicarem amb música i dansa la llegenda d’aquest personatge tan i tan conegut, que Clara rep com a regal de Nadal del seu tiet Drosselmeier, molts anys després d’haver-se convertit en ninot.
Veurem com Clara ajudarà al Trencanous a vèncer l’exèrcit de rates i trencarà l’encanteri tornant així a la seva forma humana. A partir d’aquí gaudirem d’un viatge màgic que emprendran cap al país del sucre, guiats per la fada de la nit.
 
 
Comprar entrades
 
 
 
Magia en familia
 
Diumenge a les 16:00h. 
 
Aquest diumenge també ens acomiadem de Magia en Familia. El familiar més "gamberro" de Gerard Borrell.
 
Gerard Borrell presenta un espectacle transgressor per gaudir en família. Trencant amb els estereotips del mag familiar, ens demostra que pot fer gaudir a adults i a petits al mateix temps.
 
No és un xou per il·lusionar, ni per creure en l'impossible, ni tampoc per somiar despert. Res de totes aquestes horterades! És un espectacle per riure en família, punt.
 
La missió de Gerard Borrell és que ningú s'avorreixi, que pares, fills, avis, néts, oncles, cosins, amics, cangurs i aquest tio que passava per aquí s'ho passin igual de bé. I, com el noi és obstinat nivell Pro, ho aconsegueix. I tant que ho aconsegueix.
 
 
Comprar entrades
 
ATENCIÓ!!! Propera estrena!!!
 
 
Sherclock, el detectiu puntual. 
 
Dissabtes i diumenges de febrer a les 12:00h. 
 
El mes de febrer ens convertirem tots en detectius!!
 
Avui dia el detectiu Holmes encara segueix rebent cartes de casos sense resoldre. Voleu saber qui les respon en realitat?
Els dissabtes i diumenges a les 12 en punt, tots junts farem de detectius. Per ser del club Sherclock, només has d’arribar puntual.
 
Important! Els acompanyants rebreu una petita informació abans d’entrar.
 
Escrita i dirigida per Mònica Pérez.
Actors: Mireia Araez i Anthony Scott
Cia. El Emmental
 
 
Comprar entrades



Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...