15 de juny 2022

 

La temporada familiar 2021-2022 ja ha acabat, però encara no ens acomiadem de vosaltres! L'estiu a Barcelona és Grec i, un any més, el SAT! és escenari del Festival. 

Us deixem aquí els espectacles dels que podrem gaudir a casa nostra. Agafeu l'agenda! :)
PROGRAMACIÓ DEL GREC FESTIVAL AL SAT!
IMPERFECT
Cia. La Baldufa & Sol Picó
6 i 7 de juliol, 18:30 h
Dansa. A partir de 10 anys

No torneu a dir “jo això no ho puc fer”, com a mínim fins que no hàgiu vist aquest espectacle, una proposta d’una companyia dedicada al teatre familiar que ha decidit llançar-se al buit… i aprendre a ballar!
LA GATA QUE VOLIA CANVIAR LA HISTÒRIA
Cia. Thomas Noone Dance
13 i 14 de juliol, 18:30 h
Dansa. A partir de 6 anys

El llenguatge de la dansa, però també el dels titelles i els visuals, serveixen per explicar una història per a tots els públics. Thomas Noone Dance basteix una reflexió sobre la confiança, la lleialtat i la col·laboració, basada en la faula d’origen hindú La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí.
BOIRA
Cia. Voël
20 i 21 de juliol, 18:30 h
Circ

Una proposta poètica i onírica que, mitjançant el circ i la música en directe, ens convida a reflexionar sobre les conductes afectives modernes. Llaços eteris connecten unes vides amb unes altres. Què ens porta a triar un camí o un altre? Què ens uneix a qui? On? Per què?
De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades GDPR, l'informem que les dades personals seran tractades sota la responsabilitat de N54 PRODUCCIONS, S.L. per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis. Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu i no seran cedides a tercers, excepte per obligació legal. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a info@sat-teatre.cat. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control en www.agpd.es.


SAT! Teatre | C/ Neopàtria 54 | Barcelona, 08030 | T. 933 457 930

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...