17 d’abril 2010

La Sala Cabañes porta de nou a escena les ‘8 dones’ de Robert Thomas


www.capgros.com
16 abril de 2010


L'obra, que ja van representar l'any passat, està dirigida per Mercè i Toni Grané

per capgros.com

Sala Cabañes ha decidit recuperar una de les obres més exitoses de la temporada passada. Es tracta de 8 dones, un muntatge teatral de Robert Thomas que ja es va representar l’abril de 2009 amb una gran resposta de públic –més de 800 persones la van veure en les quatre sessions realitzades-. Mercè Grané i Toni Grané tornen a fer-se amb les regnes de la direcció en una obra que combina un text atrevit, una escenografia sorprenent i unes melodies que s’enganxen, interpretades amb música en directe dirigida per Dani Álvarez.

Augustine (Lídia Rovira), Catherine (Clara de Ramon), Chanel (Montse Ciudad), Gabin (Imma Llorens), Lulú (Esther Ariño), Mami (Encarna Hernàndez), Pierret (Clàudia Senserrich) i Suzon (Anna Carbonell) són les vuit dones que protagonitzen l’espectacle. Vuit dones que estan soles en el menjador d’una casa benestant, l’amo de la qual ha estat assassinat. Cada una d’elles guarda motius suficients per haver comès el crim. Les converses i els secrets de les protagonistes seran l’eix central d’aquesta comèdia musical, plena d’intriga, sàtira i ironia de la qual se’n faran quatre representacions a l’escenari de Sala Cabañes.

Dissabte, dia 17. A 2/4 de 10 de la nit. Diumenge, dia 18. A 2/4 de 7 de la tarda. A Sala Cabañes. També els dies 24 i 25.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...