30 de juny 2010

Les entrades per al musical 'Chicago' a la Llotja, a partir del 5 de juliol


www.segre.com
23 de juny de 2010


Lleida serà l'única ciutat catalana que acollirà l'espectacle

L'actor Carlos Lozano amb Montserrat Parra durant la presentació del musical 'Chicago'.
LLEIDA

La tinent d’alcalde Montse Parra i l’actor Carlos Lozano han presentat aquest dimecres l'espectacle que acollirà el Teatre de la Llotja del 20 al 24 d’octubre, amb un total de 8 representacions. Es tracta del musical Chicago, que arribarà a Lleida en exclusiva per tot Catalunya.

Montse Parra ha explicat que Chicago és un espectacle que ha tingut molt èxit i que el fet que només s'hagi programat a Lleida dins el territori català afavorirà que molta gent pugui venir a veure'l. Per la seua part, Carlos Lozano ha exaltat les qualitats de l’edifici de la Llotja i l’ha qualificat de “meravellosa”. L’actor s’ha mostrat encantat, content i il•lusionat de presentar Chicago a Lleida.

El musical Chicago, basat en una història real, està ambientat als anys 20 i l’època de la llei seca. L’acció es desenvolupa en una presó de dones. L’espectacle compta amb una posada en escena espectacular, amb un destacat joc de llums. Aquesta producció va estrenar-se a Broadway el 1996 i ha guanyat 6 premis Tony. El 1997 es va estrenar a Londres i des d’aleshores s’ha representat a 17 països d’arreu del món. Des del novembre es representa a Madrid i ja l’han vist més de 300.000 persones. Carlos Lozano, com a Billy Flynn, i Maria Blanco, com a Roxy, són els protagonistes principals de l’espectacle, que compta amb un ambpli repartiment d’actors, actrius, cantants i ballarins.

En total, es posaran a la venda 8.000 entrades. El preu de cada tiquet és de 55 euros. Els Amics de la Llotja podran adquirir la seva entrada a un preu més reduït (48 euros).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...