25 de febrer 2011

Penèlope de la Companyia Pepa Plana avui a Can Gassol



Torna el Cicle de Petit Format amb l’espectacle Penèlope de Pepa Plana. Partint d’un mite grec, Pepa Plana presenta una Penèlope moderna i reivindicativa que ens farà gaudir alhora de les situacions més poètiques i tendres, així com de les més absurdes i còmiques.

Pepa Plana demostra que, amb pocs elements, les seves qualitats interpretatives i una gran direcció de Nola Rae, es pot desenvolupar una adaptació contemporània de l’Odissea d’Homer, des del punt de vista de Penèlope i en clau “pallassa”.
La col•laboració del Mag Lari en els efectes màgics de la funció i de Joan Busquets en l’adaptació de pallassa, donen suport a l’artista en un muntatge senzill però efectiu que permet el gaudi de l’espectacle tant a l’escenari com a la platea.

Fitxa artística
Direcció: Nola Rae
Pallassa: Pepa Plana
Assessorament màgia: Mag Lari
Adaptació pallassa: Joan Busquets
Música original: Lluís Cartes
Vestuari: Rosa Solé
Il•luminació: Jordi Llongueras
Attrezzo: Oriol Blanchar i Xavier Garcia
Producció: La Vaca Flaca
Durada: 75 minuts

Preu entrada: 6 € (entrades sense numerar. Aforament limitat)

Punts de venda: a través del servei Telentrada de Catalunya Caixa 902 10 12 12 , a qualsevol oficina de Catalunya Caixa, i a les oficines de l’IMAC, de dilluns a divendres de 10 a 14h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h o a la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la funció.

Can Gassol. Centre de creació d'arts escèniques
Plaça de la Pepa Maca, 15

publicat per
www.mataro.cat
22 de febrer de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...