06 de juny 2015

Pares i alumnes de l'escola Rocaprevera representen 'Pam!... vi i sucre (danys col·laterals)'



publicat per
http://www.radioona.com/

Per cinquè any consecutiu, els pares, mares i alumnes de 4rt d'ESO de l'Escola Rocaprevera de Torelló comparteixen escenari al Teatre Cirvianum. I és que presenten 'Pam!... vi i sucre (danys col·laterals)' dirigida pel professor del centre Damas García, que també s'ha encarregat de la posada en escena. És una reflexió sobre com el context polític i social de cada època determina els comportaments i les relacions humanes. L'obra està estructurada en cinc blocs que evolucionen de forma cronològica en el temps, des de principis del segle XX fins a l'actualitat. A cada apartat hi ha textos de diferents escriptors i autors teatrals, de més antics com Wedekind o Uhlman, fins a més contemporanis com Sanzol, Mesalles, Belbel, Espinosa o Sergi Pàmies. Garcia assegura que "ha estat engrescador, educatiu i curiós veure com pares i fills adolescents evolucionen dalt l'escenari". En aquest sentit afirma que "s'estableixen uns vincles importants en unes edats que a vegades són conflictives i on es produeix un xoc entre dues generacions".


'Pam!... vi i sucre (danys col·laterals)' es podrà veure dissabte a les 6 de la tarda al Teatre Cirvianum de Torelló. El treball també s'ha portat a terme amb la col·laboració de pares i mares d'altres curos i membre de l'equip directiu de l'Escola Rocaprevera.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...