04 d’octubre 2015

EL COMTE ARNAU AL TEATRE DE L'AURORA



'El Comte Arnau', el primer espectacle per a tots els públics del Teatre de l'Aurora
Una apassionant història farcida d'aventures, amor i tradició sobre la llegenda més gran de la nostra cultura que fascinarà a petits i no tan petits. El primer espectacle per a tots els públics del Teatre de l'Aurora.
El Comte Arnau és una fascinant història d'aventures, amor i tradició. Un espectacle familiar sobre la llegenda més apassionant de la cultura catalana, amb música en viu i una gran força visual, que captivarà a tothom.
Tres trobadors de llegendes, que recorren el país descobrint antigues històries, viatgen al Ripollès per portar-nos la llegenda del Comte Arnau. Parla aquesta història d'un tal Arnau, un cavaller de fosca armadura que, des de fa molts segles, cavalca a lloms d'un cavall en flames. Descobrirem com el Comte Arnau va iniciar aquest viatge cap a l'eternitat i coneixerem a Adelais, el seu gran amor, i a Hug i Ponç, dos éssers màgics dotats amb misteriosos poders. Una història feta cançó, o una cançó feta història, que tothom ha sentit, però que molt pocs coneixen.
Després de coproduir 20 espectacles, El Comte Arnau és la primera producció pròpia per a tots els públics del Teatre de l'Aurora. Es preestrena a Igualada i s'estrenarà el 15 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa.

Direcció: Joan Arqué / Dramatúrgia: Salvador S. Sánchez / Intèrprets: Ireneu Tranis, Roger Julià i Pep Pascual / Disseny i construcció escenografia: Adrià Pinar / Construcció titelles i màscares: ZiPit Company / Disseny i confecció vestuari: Rosa Lugo / Direcció de producció: Òscar Balcells / Producció executiva: Montse Valentí / Distribució: Xavier Gonzàlez (Escenapart Management) / Premsa: Toni Cortès / Imatge gràfica: Jaume Enrich / Assessorament tècnic: Xavier Amat / Amb la col·laboració de: Nau Ivanow / Amb el suport de: Institut Català de les Empreses Culturals

+info
3/4 OCTUBRE
Dissabte a les 19 h
Diumenge a les 12 h
FAMILIAR
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 55 minuts
Edat recomanada: a partir de 5 anys
Preu: 8 € / 6 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...