23 de novembre 2019

Berga reprèn la programació al Teatre Municipal




El Teatre Municipal de Berga omple la cartellera amb la programació de vuit espectacles de música i teatre durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.
L’àrea de Cultura juntament amb diverses entitats, l’Escola de Música i el Conservatori de Música dels Pirineus tornen a apostar per una programació de qualitat que inclou quatre espectacles amb finalitats benèfiques, muntatges que recorren diversos gèneres musicals, formats innovadors de teatre compromès, píndoles de microteatre i pastorets, entre d’altres.
Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir a la taquilla una hora abans de l’inici de les representacions.
En el cas de les ‘Píndoles de microteatre’, l’Ajuntament de Berga serà el punt de trobada i venda de les entrades.
Tanmateix, els tiquets per a les representacions de ‘Josafat’ i ‘Barbes de balena’ també es podran comprar anticipadament al portal web www.tincticket.com i les entrades per ‘Queralt! Un petit musical’ estaran disponibles al web www.entrapolis.com.

PUBLICAT PER
panxing.net

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...