21 d’abril 2020

Nova etapa de les Arts Escèniques a Terrassa amb Marion Betriu i Giulia Poltroner al capdavant




Marion Betriu i  Giulia Poltroner són les noves cares que enceten una nova etapa a les Arts Escèniques de Terrassa,  Betriu ha assumit la direcció del Festival TNT – Terrassa Noves Tendències mentre que Poltroneri serà la màxima responsable de programes de teatre a la ciutat.

Betriu ja ha començat a treballar per organitzar la 13a edició del Festival TNT tindrà lloc del 9 a l’11 d’octubre de 2020. Un calendari que estarà condicionat a la situació sanitària i a les normes vigents en cada moment.

El certamen,un dels més emblemàtics i un dels referents més importants de les noves tendències artístiques a nivell nacional i internacional pretén potenciar aquest any el treball en el territori, lligant-lo a la ciutat i als diferents districtes i sense oblidar pilars com l’experimentació, la innovació o la investigació.

Des del Festival TNT 2020 vol potenciar l’obertura del certamen a la ciutat accentuant la seva col·laboració amb associacions, col·lectius i ciutadania  per estrènyer el binomi Festival-Terrassa.

La nova direcció també haurà de coordinar-se i col·laborar amb la direcció de programes de Teatre per impulsar accions de caràcter transversal. Una direcció de programes de Teatre que estarà encapçalada per Giulia Poltronieri i que serà l’encarregada de definir les línies estratègiques en aquest àmbit, així com dissenyar i coordinar la programació dels teatres de Terrassa i impulsar  els vincles amb els col·lectius de professionals i la ciutadania en les línies estratègiques i de futur del Centre de Creació Terrassa Arts Escèniques, treballant per a que tots aquests agents siguin subjectes actius en tot allò relacionat amb els Teatres Municipals i les Arts Escèniques a la ciutat.

+ info – publicat per
terrassadigital.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...