23 de febrer 2011

L’IMPEM potenciarà els Pastorets per atraure turisme cultural



L’acord estableix que la Sala rebrà suport econòmic per fer publicitat

La Sala Cabanyes i l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) han signat un conveni per promocionar els Pastorets de Mataró com a esdeveniment turístic i cultural que actuï fent les funcions d’element dinamitzador per a la ciutat. Entre els compromisos que es recullen al conveni, l’IMPEM donarà suport econòmic a la Sala Cabanyes per a l’edició i producció dels suports gràfics destinats a difondre Els Pastorets, a més de col•laborar en la promoció i comunicació de l’esdeveniment en el marc de la campanya turística de Nadal que es fa cada any fent-ne la màxima difusió a través de l’Oficina de Turisme de Mataró, en publicacions i pàgines web de difusió comarcal i altres mitjans amb els que treballa habitualment l’IMPEM.

L’IMPEM reconeix que Els Pastorets de Mataró, declarats des de 1981 Patrimoni Cultural de la Ciutat, són un important element de promoció i, per això, referma la seva voluntat de donar suport a l’esdeveniment per la capacitat de captació de visitants interessats en productes de l’àmbit cultural que Mataró ofereix.

L’acord amb aquesta entitat ja s’ha iniciat en la present temporada 2010-2011. El conveni es prorrogarà anualment si cap de les dues parts hi renuncia de manera expressa.

publicat per
www.totmataro.cat
17 de febrer de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...