27 de juliol 2010

LES EMPRESES D’ARTS ESCÈNIQUES PRESENTEN EL SEU CATÀLEG D’ESPECTACLES A FIRATÀRREGA


23 de juliol de 2010

Els espais d’empresa conformen una programació diferenciada i complementària a l’Oficial

Amb l’objectiu d’implicar el sector empresarial de les arts escèniques en el desenvolupament de FiraTàrrega, les distribuïdores disposen d’un espai propi a la Fira que els permet mostrar les propostes que formen part del seu catàleg d’espectacles. Es tracta d’un espai autogestionat que proposa una oferta teatral diferenciada i complementària a la Programació Oficial, que dissenya la direcció artística de la Fira. 23 Arts i Teatre de Ponent són les dues empreses que ocuparan els Espais d’Empresa on hi ha programades diverses companyies.

L’empresa de management 23 Arts gestionarà l’espai ubicat al pàrquing posterior de l’estació de ferrocarrils on l’agència presentarà muntatges que abracen tots els gèneres. Es tracta de Bressville Walkers, amb un espectacle musical que inaugurarà l’espai; Scurasplats amb Percupads; Cia. Tentempié amb El retrete…, El señor…, Après…; Gilles Remy amb Monsieur Lune!; Laitrum amb Capses; Jordi Regot amb Strings & Circus; Miky Laucha amb un espectacle homònim; La Pai amb En la lengua floja; Pa sucat amb Meravelles d’Orient; Carolina Carron amb El cumpleaños; Valeria Guglietti & Walter Garibotto amb Canciones asombrosas; Wollny amb un muntatge que porta el mateix nom; Envol Distratto amb El lago de los cisnes; Albadulake amb Tres en caja; Los Fandango amb Music Box; Subliminati Corp. amb Subliminati; Alba Sarraute, Miky Laucha i altres amb Cabaret ambulant; Loco Brusca amb tres espectacles, Cabareske, Mr. X i Baka Shtruck; Puck Cinema amb Puck Cinema Caravana; Mumusic Circus amb Merci Bien; Toti Toronell amb Naïf i Circ Pistolet amb Sobre Rodes.

L'espai 23 Arts en edicions anteriors de la Fira. Autor foto: Jesús Vilamajó

Per la seva part, l’empresa Teatre de Ponent gestionarà l’espai ubicat a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara (antiga escola d’Arts i Oficis) i portarà a Tàrrega les seves produccions. El teatre infantil i familiar hi té una presència destacada, amb una programació que també inclou altres disciplines, com el teatre d’humor i la comèdia, el teatre de text i el teatre d’objectes. Així, s’hi podrà veure el muntatge Leo León de Clownx Teatre; La casa del abuelo, de La Rous; L’impostor, de Die Probe; U, due, três de Jogijo; La Bogeria, una obra de Narcís Oller portada a l’escenari per Teatre de Ponent; Tal como soy de Cia. Perehosta; La faula, de Teatre de la Sargantana – Iguana Teatre i La vida de Siddharta, un muntatge d’ombres xineses de Théâtre Tangente.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...